• Keine Ergebnisse gefunden

General Terms of Use for the use of the mobile bp Contractor Communication & Safety App (bp CCS)

De aanbieder van deze app is BP Europa SE, Afdeling HSSE Duitsland, Wittener Str. 45, 44789 Bochum (hierna "bp"). Het gebruik van deze app vereist dat u akkoord gaat met de volgende gebruiksvoorwaarden:

1. Gebruiksdoel

Het gebruik van de app dient voor de aanvullende mobiele communicatie van bp met geaccrediteerde aannemers van raffinaderijen en tankstations in verband met werk- en veiligheidsvoorschriften van bp. De communicatie via de app dient als een bijzondere, kosteloze dienst uitsluitend ter uitbreiding en vereenvoudiging van de communicatiemogelijkheden tussen bp en de contractanten en ontslaat bp niet van haar contractuele informatie en due diligence-verplichtingen jegens de gebruikers. Het gebruik van de app door de aannemers is niet verplicht en gebeurt uitsluitend op vrijwillige basis.

2. Gebruiksrecht / oneigenlijk gebruik

Uitsluitend geaccrediteerde aannemers van bp raffinaderijen en / of bp retail (incl.

onderaannemers) zijn het gerechtigd om de app te downloaden en te gebruiken, evenals hun werknemers.

De app en zijn functies mogen alleen worden gebruikt voor het doel genoemd in sectie 1 en niet op een beledigende manier. Gebruik de app alleen binnen het wettelijk toegestane kader en in overeenstemming met deze gebruiksvoorwaarden. In geval van overtreding van de toepasselijke Duitse wet of onze gebruiksvoorwaarden, behoudt bp zich het recht voor om u uit te sluiten van het gebruik van de app.

3. Installatie en autorisatie

Zowel het downloaden uit de betreffende app store als de autorisatie voor het gebruik van de app gebeurt uitsluitend met behulp van een contractor specifieke QR-code.

4. Copyrights / industriële eigendomsrechten

Met de download heeft u uitsluitend het recht om de app te gebruiken en verwerft u geen auteursrechten of industriële eigendomsrechten op de app en/of de informatie en inhoud die via de app wordt verzonden, tenzij dergelijke rechten u expliciet worden verleend door bp. bp bezit alle gebruiksrechten en aanvullende auteursrechten op de app en de inhoud die via de app wordt verzonden.

5. Persoonlijke gegevens

Er worden geen persoonlijke gegevens over u verzameld zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Het privacybeleid van bp is van toepassing (zie ook de Privacyverklaring).

6. Push-notificaties

Berichten van bp worden verzonden in de vorm van push-notificaties. Deze functie is standaard ingeschakeld. U kunt beslissen of u de push-notificatiefunctie wilt uitschakelen in de instellingen van de smartphone.

7. Gebruik van mobiele apparaten / smartphones in explosieveilige zones

Houd er rekening mee dat het dragen en gebruiken van mobiele telefoons / smartphones die niet zijn beschermd voor explosieveiligheidsgebieden, niet zijn toegestaan in explosieveilige gebieden (bijv. Binnen bedrijfsruimten in raffinaderijen of bij tankinstallaties zoals benzinepompen) om redenen van explosieveiligheid.

8. Garantie en aansprakelijkheid

bp past de gebruikelijke zorg toe bij de keuze, het onderhoud en de actualiteit van de inhoud.

Bp aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid, actualiteit en volledigheid van de aangeboden inhoud en de selectie en samenstelling ervan.

bp biedt geen garantie voor de beschikbaarheid, betrouwbaarheid, functionaliteit of geschiktheid van de app voor uw doeleinden. Voor schade als gevolg van letsel aan leven, lichaam of gezondheid, in geval van opzet of grove nalatigheid van de kant van bp, een wettelijke vertegenwoordiger of plaatsvervangende agent, evenals voor schade gedekt door een toegekende garantie of verzekering, is bp aansprakelijk in conform de wettelijke bepalingen.In geval van lichte nalatigheid is bp slechts aansprakelijk voor de voorzienbare contracttypische schade en slechts voor zover een verplichting waarvan de behoorlijke nakoming essentieel is voor de uitvoering van dit contract en met inachtneming waarvan de contractant kunnen vertrouwen (kardinale verplichting), is geschonden door bp, een wettelijke vertegenwoordiger of plaatsvervangende agent. Voor het overige is aansprakelijkheid uitgesloten voor zover toegestaan door de wet.In het bijzonder aanvaardt bp geen aansprakelijkheid voor uw beoordelingen van veiligheids- en gevaarssituaties die u kunt ondernemen op basis van de inhoud die door bp via de App wordt verzonden, noch voor enige verplichtingen die u hieruit zou kunnen voortvloeien. Hierbij bent u als aannemer en / of als medewerker van aannemers zelf verantwoordelijk voor uw eigen beoordeling. De contractuele aansprakelijkheidsregels van de respectievelijke contractuele relaties met aannemers blijven onaangetast.

9. Wijzigingen en aanpassingen van deze gebruiksvoorwaarden / beëindiging van gebruik bp werkt voortdurend aan het optimaliseren van haar dienstverlening. Om deze reden behoudt bp zich het recht voor om functies en kenmerken van deze app toe te voegen of te verwijderen en om nieuwe beperkingen op het gebruik ervan in te voeren. bp behoudt zich ook het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden op elk moment te wijzigen en aan te passen. U wordt hierover op gepaste wijze geïnformeerd. U heeft het recht en de mogelijkheid om op elk moment het gebruik van de App te beëindigen en de App van uw smartphone te verwijderen.

10. Slotbepalingen

Het gebruik van deze mobiele app en de werking van deze algemene voorwaarden vallen onder Nederlands recht. De Nederlandse rechtbank heeft exclusieve jurisdictie over elk geschil dat voortvloeit uit uw gebruik van deze app.

Mochten afzonderlijke bepalingen van deze gebruiksvoorwaarden ongeldig zijn, dan heeft dit geen invloed op de geldigheid van de overige bepalingen. De ongeldige bepaling wordt vervangen door een effectieve bepaling die het beoogde doel en het economische doel het dichtst benadert.

Status: november 2020

Polish (Poland)

Ogólne warunki korzystania z aplikacji mobilnej bp Contractor