• Keine Ergebnisse gefunden

General Settings — Network Settings

Im Dokument Szerzői jogok és védjegyek (Seite 131-134)

* Alapértelmezett beállítás

Beállítási menüpont Beállítási érték Magyarázat Wi-Fi Setup

Router (Connect via Wi-Fi) Leválasztva vagy letiltva

Ez szürke színben jelenik meg. Ha megérinti ezt a funkciót, azután pedig a következő képernyőn megérinti a Start Setup elemet, meg-jelenik a Wi-Fi Setup Wizard menü, és végbemegy a csatlakozás folyamata.

Csatlakoztatva

A funkció megérintésével megjelennek a csatlakoztatási állapotra és beállításokra vonatkozó információk. A Change Settings elem meg-érintésével megjelenik a Wi-Fi Setup Wizard és más menük, ahol hozzáférési pontot válthat.

U „Váltás vezeték nélküli LAN hálózatra“ 98. oldal

Wi-Fi Setup Wizard Megjelenik az érzékelt hozzáférési pontokhoz tartozó SSID nevek lis-tája. A listából válassza ki azt az SSID nevet, amelyhez csatlakozni szeretne, és végezze el a csatlakozást.

Push Button Setup(WPS) Ha a használni kívánt hozzáférési pont támogatja a WPS (Wi-Fi Pro-tected Setup) szolgáltatást, akkor az a menüpont is használható csat-lakoztatásra. Be kell írni az SSID nevet és jelszót. A menüpont kivá-lasztása után érintse meg, és tartsa nyomva a hozzáférési pont gomb-ját addig, amíg az villogni kezd, azután pedig ismét érintse meg a Start Setup elemet a nyomtató képernyőjén, így elindul a csatlakozás.

Others

PIN Code Setup(WPS) Ha a használni kívánt hozzáférési pont támogatja a WPS (Wi-Fi Pro-tected Setup) szolgáltatást, akkor az a menüpont is használható csat-lakoztatásra. A funkció megérintésekor megjelenik a PIN kód és a Start Setup lehetőség. Írja be a számítógépen látható PIN kódot a hozzáférési pontba 2 percen belül, azután érintse meg a Start Se-tup gombot a csatlakozáshoz.

Wi-Fi Auto Connect A szoftverlemezről a szoftver telepítése után, valamint a varázsló se-gítségével a nyomtatóhoz történő csatlakozás után használt menü.

Disable Wi-Fi Kiválasztás esetén a vezeték nélküli LAN kapcsolatot inicializálja, majd bontja a rendszer. Amennyiben probléma merül fel a vezeték nélküli LAN kapcsolatban, ezzel a menüvel újra lehet csatlakozni, és meg lehet kísérelni a probléma megoldását.

A menü használata

Beállítási menüpont Beállítási érték Magyarázat

Wi-Fi Direct Leválasztva vagy letiltva

Ez szürke színben jelenik meg. Érintse meg ezt, majd a következő képernyőn érintse meg a Start Setup menüpontot a Start Setup megjelenítéséhez. A Wi-Fi Direct engedélyezéséhez és a nyomtató SSID és jelszavának megjelenítéséhez érintse meg a Start Setup ele-met.

Csatlakoztatva

A funkció megérintésekor megjelenik a nyomtató SSID neve és jel-szava, valamint a csatlakoztatott készülékek száma. A Change Set-tings megérintésével megjelenik a Change Password és más menük.

U „Közvetlen, vezeték nélküli csatlakozás (Wi-Fi Direct)“ 99. oldal Change Network Name Bármely értékre változtassa meg a nyomtatóhoz való

csatlakozás-hoz használt Wi-Fi Direct kapcsolat (SSID) nevét. A csatlakozási név (SSID) megváltoztatása lekapcsolja az összes csatlakoztatott esz-közt. Ha megváltoztatja a kapcsolat nevét, akkor újra csatlakoznia kell az új csatlakozási névhez (SSID) azon eszközről, amelyet csatla-koztatni szeretne.

Change Password Módosíthatja a Wi-Fi Direct jelszavát. A jelszó módosításával min-den csatlakoztatott számítógép és okoskészülék leválasztódik.

Disable Wi-Fi Direct A művelet elvégzésével minden csatlakoztatott számítógép és okos-készülék leválasztódik. Ha csak egy konkrét okos-készüléket szeretne levá-lasztani, bontsa az adott készüléken a kapcsolatot.

Restore Default Settings Visszaállítja a Wi-Fi Direct beállításokat a gyári beállításokra.

Ezzel eltávolítja az okoseszköz Wi-Fi Direct szolgáltatásával regiszt-rált nyomtató által tárolt csatlakozási információkat is.

Wired LAN Setup A funkció megérintésével a rendszer vezeték nélküli LAN kapcsolat-ról egy vezetékes LAN kapcsolatra vált. A Start Setup megérintésé-vel letiltja a vezeték nélküli LAN kapcsolatot.

U „Váltás vezetékes LAN hálózatra“ 98. oldal Network Status

Wired LAN/Wi-Fi Status Az aktuális kommunikációs állapot és a csatlakozási beállítások (pl.

IP cím stb.) megjelenítése.

Wi-Fi Direct Status A csatlakoztatott készülékek számának, valamint a csatlakozási beál-lításoknak (pl. SSID) megjelenítése.

Print Status Sheet Az aktuális hálózati csatlakozásra vonatkozó részletes információk nyomtatása.

Connection Check A nyomtató hálózati állapotának megerősítése, valamint hálózati csatlakozásellenőrzési jelentés nyomtatása. Probléma esetén járjon el a diagnosztikai eredményeknek megfelelően.

Advanced

A menü használata

Beállítási menüpont Beállítási érték Magyarázat

Device Name A nyomtató hálózaton használatos nevének beállítása.

TCP/IP Auto* Az útválasztó DHCP funkciója révén a nyomtató IP címének automa-tikus társítása.

Manual A funkció kiválasztásával manuálisan társíthat egy konkrét IP címet, majd megadhatja az IP címet, alhálózati maszkot és más szükséges információkat.

A részletekért olvassa el a Rendszergazdai kézikönyv.

Proxy Server Use Ha proxy kiszolgálót használ arra, hogy közvetlenül kapcsolódjon az intranetről az internethez annak érdekében, hogy a nyomtató köz-vetlenül kapcsolódhasson az internethez firmware frissítések vagy hasonlók kereséséhez, válassza ki a Use elemet, majd állítsa be a kis-zolgáló nevét és portszámát.

Do Not Use*

IPv6 Address Enable* Az IPv6 funkció engedélyezése vagy letiltása.

Disable

Link Speed & Duplex Auto* Normál esetben a funkció Auto lehetőségre van állítva.

10BASE-T Half Duplex 10BASE-T Full Duplex 100BASE-TX Half Duplex 100BASE-TX Full Duplex Redirect HTTP to

HTTPS

Enable* A HTTP HTTPS rendszerre történő automatikus átirányításának enge-délyezése vagy letiltása.

Disable Disable IPsec/IP

Filte-ring

Enable Az IPsec/IP szűrési funkció engedélyezéséhez használja a(z) Web Con-fig alkalmazást.

A részletekért olvassa el a Rendszergazdai kézikönyv.

Disable*

Disable IEEE802.1X Enable Az IEEE 802.1X funkció engedélyezéséhez használja a(z) Web Config alkalmazást.

A részletekért olvassa el a Rendszergazdai kézikönyv.

Disable*

A menü használata

Im Dokument Szerzői jogok és védjegyek (Seite 131-134)