• Keine Ergebnisse gefunden

Algemene instellingen — Netwerkinstellingen

Im Dokument Auteursrechten en handelsmerken (Seite 167-170)

* Standaardinstelling

Instellingsitem Instellingswaarde Uitleg

Wi-Fi instellen

Router (Verbinden via Wi-Fi) Verbinding gebroken of uitgeschakeld

Dit wordt in het grijs weergegeven. Als u deze optie aanraakt, en op het volgende scherm Start de instelling aanraakt, wordt een menu Wizard Wi-Fi instellen weergegeven en wordt verbinding gemaakt.

Verbonden

Raak aan om de verbindingsstatus en instellingsinformatie weer te geven. Druk op Instellingen wijzigen om de Wizard Wi-Fi instel-len en andere menu's weer te geven, waar u het toegangspunt kunt wisselen.

U “Schakelen naar een draadloos netwerk” op pagina 31 Wizard Wi-Fi instellen De lijst met SSID’s voor de gedetecteerde toegangspunten wordt

weergegeven. Selecteer in de lijst de SSID waarmee u verbinding wilt maken en maak verbinding.

Instellen met drukknop (WPS) Als het te gebruiken toegangspunt WPS (Wi-Fi Protected Setup), on-dersteunt, kan deze menuoptie worden gebruikt om verbinding te maken. Invoer van SSID en wachtwoord is niet vereist. Nadat u deze menuoptie hebt geselecteerd, houdt u de drukknop op het toe-gangspunt ingedrukt totdat dit knippert en raakt u opnieuw Start de instelling op het printerscherm aan om verbinding te maken.

Overige

Instellen met PIN (WPS) Als het te gebruiken toegangspunt WPS (Wi-Fi Protected Setup), on-dersteunt, kan deze menuoptie worden gebruikt om verbinding te maken. Raak dit aan voor het weergeven van de pincode en Start de instelling. Voer binnen 2 minuten vanaf een computer de weer-gegeven pincode in het toegangspunt in en raak vervolgens Start de instelling aan om verbinding te maken.

Wi-Fi autom. verbinden Het menu dat wordt gebruikt na het installeren van de software van-af de softwareschijf en het maken van verbinding met de printer via de wizard.

Wi-Fi uitschakelen Als u deze optie selecteert, wordt de draadloze netwerkverbinding geïnitialiseerd en wordt de verbinding verbroken. In het geval van problemen met de draadloze verbinding gebruikt u dit menu om opnieuw verbinding te maken en het probleem op te lossen.

Het menu gebruiken

Instellingsitem Instellingswaarde Uitleg

Wi-Fi Direct Verbinding gebroken of uitgeschakeld

Dit wordt in het grijs weergegeven. Als u deze optie aanraakt en op het volgende scherm Start de instelling aanraakt, wordt Start de instelling weergegeven. Druk op Start de instelling om Wi-Fi Di-rect in te schakelen en de SSID en het wachtwoord van de printer weer te geven.

Verbonden

Raak aan om de SSID van de printer en het wachtwoord weer te ge-ven, evenals het aantal verbonden apparaten. Druk op Instellingen wijzigen om Wachtwoord wijzigen en andere menu's weer te ge-ven.

U “Rechtstreeks draadloos verbinden (Wi-Fi Direct)” op pagina 32 Wachtwoord wijzigen U kunt het Wi-Fi Direct-wachtwoord wijzigen. Als u het wachtwoord

wijzigt, wordt de verbinding met alle verbonden computers en smart apparaten verbroken.

Wi-Fi Direct uitschakelen Als u deze bewerking uitvoert, wordt de verbinding met alle verbon-den computers en smart apparaten verbroken. Als u alleen een spe-cifiek apparaat wilt loskoppelen, moet u de verbinding met het ap-paraat verbreken.

Geregistreerd apparaat verwijderen Menuoptie Android smart apparaat.

Wanneer u de functie Wi-Fi Direct gebruikt op een smart Android-de-vice om verbinding te maken met de printer, wordt op de printer een scherm weergegeven waarin u kunt selecteren of u de verbin-ding wilt goedkeuren of weigeren. Als weigeren is geselecteerd, kan er met dit apparaat geen verbinding worden gemaakt. Als u verbin-ding wilt maken met apparaten waarvoor de verbinverbin-ding is gewei-gerd, opent u dit menu en verwijdert u de geregistreerde apparaat-informatie.

Bekabelde LAN-installatie Druk op de knop als u een draadloze LAN-verbinding wilt wijzigen in een bedrade LAN-verbinding. Druk op Start de instelling om de bedrade LAN-verbinding uit te schakelen.

U “Schakelen naar een bekabeld netwerk” op pagina 31 Netwerkstatus

Status vast netwerk/Wi-Fi Geef de huidige communicatiestatus en verbindingsinstellingen weer, zoals IP-adres enz.

Wi-Fi Direct-status Geef het aantal verbonden apparaten en de verbindingsinstellingen weer, zoals de SSID.

Status e-mailserver (alleen SC-T5400M Series) De huidige verificatiemethode en geverifieerde accounts worden weergegeven. De instellingen kunnen ook worden gewijzigd.

Statusv.afdrukk. Druk gedetailleerde informatie af over de huidige netwerkverbinding.

Verbinding controleren Bevestig de netwerkstatus van de printer en druk een controlerap-port voor de netwerkverbinding af. Volg in geval van problemen de oplossing in de diagnostische resultaten.

Geavanceerd

Het menu gebruiken

Instellingsitem Instellingswaarde Uitleg

Apparaatnaam Stel de naam in van de printer die in het netwerk moet worden ge-bruikt.

TCP/IP-instelling Auto* Wijs automatisch het IP-adres van de printer toe met behulp van de DHCP-functionaliteit in de router.

Handmatig Selecteer deze optie om handmatig een vast IP-adres, subnetmas-ker en andere vereiste gegevens toe te wijzen. Raadpleeg de Beheer-dershandleiding voor informatie.

Proxy-server Gebr. Wanneer u een proxyserver gebruikt om rechtstreeks vanuit het in-tranet verbinding te maken met internet, zodat de printer recht-streeks van internet firmware-updates en dergelijke kan downloa-den, selecteert u Gebr. en stelt u de servernaam en het poortnum-mer in.

Niet gebr.*

E-mailserver (alleen SC-T5400M Series) De weergegeven details zijn dezelfde als weergegeven in Algeme-ne instellingen — Scaninstellingen — E-mailserver.

Gedeelde map (alleen SC-T5400M Series) Deze optie gebruikt u wanneer u vanuit een map wilt afdrukken. U moet een gedeelde map instellen voordat u vanuit een map gaat afdrukken.

U “Bestanden uit een gedeelde map afdrukken (Print from Folder (Afdrukken vanuit map)) (alleen SC-T5400M Series)” op pagina 107

IPv6-adres Inschakelen* Hier geeft u aan of de IPv6-functie moet worden in- of uitgeschakeld.

Uitschakelen

Link Speed & Duplex Auto* Stel deze optie in normale gevallen in op Auto.

10BASE-T Half Duplex

Inschakelen* Hier geeft u aan of de functie voor automatisch omleiden van HTTP naar HTTPS moet worden in- of uitgeschakeld.

Uitschakelen IPsec/IP-filter

uit-schakelen

Inschakelen Als u IPsec/IP-filtering-functionaliteit wilt inschakelen, gebruikt u Web Config. Raadpleeg de Beheerdershandleiding voor informatie.

Uitschakelen* IEEE802.1X

uitscha-kelen

Inschakelen Als u IEEE 802.1X functionaliteit wilt inschakelen, gebruikt u Web Config. Raadpleeg de Beheerdershandleiding voor informatie.

Uitschakelen* iBeacon-transmissie

(alleen SC-T5400M Series)

Inschakelen* Hiermee stelt u in of u iBeacon-transmissie wilt in- of uitschakelen.

Schakel de optie in om te kunnen zoeken op apparaten die compati-bel zijn met iBeacon.

Uitschakelen

Het menu gebruiken

Im Dokument Auteursrechten en handelsmerken (Seite 167-170)