• Keine Ergebnisse gefunden

Administrator Menu

Im Dokument Drepturi de autor şi mărci comerciale (Seite 147-150)

Dacă selectaţi Administrator Menu, apare fereastra de solicitare a parolei. La livrare nu a fost introdusă parolă;

pentru a continua apăsaţi butonul Z. Dacă parola de administrator a fost schimbată, introduceţi parola de administrator.

*1: Se afişează doar când a fost conectat hard-discul opţional sau unitatea de extensie Adobe PostScript 3.

*2: Se afişează doar când a fost conectată unitatea de extensie opţională Adobe PostScript 3.

* Setare implicită

Element Prezentare

Change Password Introduceţi o parolă de administrator până la 20 de caractere.

Dacă selectaţi Administrator Menu, apare fereastra de solicitare a pa-rolei. Administrator Menu va fi afişat doar după introducerea parolei corecte, prevenind modificarea accidentală a setărilor de către per-soane fără drepturi de administrator.

Țineţi parola într-un loc sigur.

Dacă uitaţi parola, luaţi legătura cu distribuitorul dvs. sau cu serviciul de asistenţă tehnică Epson.

Operational Control Alegeţi dacă parola de administrator să fie necesară pentru a accesa Network Setup din panoul de control sau Remote Manager.

Network Setup Password

Requi-red*

No Password Requi-red

Powerful Cleaning

Execută o curăţare mai puternică decât Head Cleaning din meniul Maintenance.

Verificaţi culorile de cerneală cu segmente şterse sau lipsă în mode-lul de verificare tipărit, apoi specificaţi grupurile de duze care se vor curăţa. Puteţi selecta mai multe casete de validare. Pentru selectarea tuturor grupurilor de duze, bifaţi caseta din stânga.

Timer Cleaning On* Setaţi efectuarea sau nu a curăţării (On/Off) dacă porniţi imprimanta la şase luni de la încărcarea iniţială.

Off

Element Prezentare

Auto Cleaning Standard* Curăţarea automată este ajustată în funcţie de starea de înfundare a duzelor. Curăţarea automată nu este acceptată din Printless Nozzle Check.

Standard: Când duzele sunt înfundate, curăţarea este efectuată auto-mat. În general, recomandăm utilizarea cu această setare la Stan-dard.

Light: Când sunt înfundate mai mult de două duze, curăţarea este efectuată automat. Curăţarea nu este efectuată pentru o singură duză. Reduce numărul de ori în care operaţiunile se opresc pentru curăţare comparativ cu Standard. Totuşi, calitatea tipăririi nu poate fi garantată.

Dacă tipărirea unei pagini, precum un banner, durează mai multe ore, selectați dacă doriți efectuarea verificării automate a duzei în tim-pul tipăririi. Dacă nu este setată la Off, verificarea duzei începe auto-mat la intervalul de timp selectat, în timpul tipăririi unei pagini.

Apoi, dacă duza este înfundată, începe operația de curățare. Totuși, deoarece curățarea este efectuată în timpul tipăririi, rezultatele tipări-rii pot fi neclare sau culorile pot fi neuniforme înainte și după curățare, în funcție de suportul media de tipărire și condițiile de tipări-re.

Post-print Nozzle-Check

On* Selectați (On)/(Off) dacă doriți sau nu verificarea automată a duzelor după finalizarea operației de tipărire (după ultima operație, dacă există mai multe operații de tipărire consecutive). În general, reco-mandăm utilizarea cu această setare la On pentru a menține o bună calitate a tipăririi. Există un risc de defectare a capetelor de tipărire dacă setați la Off.

Off

Auto Cleaning Start On* Selectați (On)/(Off) dacă doriți sau nu curățarea automată a duzelor atunci când funcția de verificare automată a duzelor detectează du-ze înfundate. În general, recomandăm utilizarea cu această setare la On pentru a menține o bună calitate a tipăririi. Dacă selectați Off, se va afișa un mesaj care vă solicită să selectați dacă doriți sau nu execu-tarea curățării sau dacă doriți continuarea tipăririi în cazul în care funcția de verificare automată detectează o duză înfundată. Verifi-cați mesajul și selectați operația corespunzătoare.

Off

Manage HDD*1 Dacă selectaţi Yes, un hard disk opţional sau o unitate de extensie Adobe PostScript 3 opţională conectată la imprimantă este formatată.

Formatarea unităţii hard-disc sau a unităţii de extensie Adobe PostS-cript 3 şterge toate lucrările de tipărire stocate.

Unităţile hard-disc sau unităţile de extensie Adobe PostScript 3 utili-zate cu alte imprimante trebuie formatate înainte de a fi utiliutili-zate cu această imprimantă.

Format Hard Disk Yes

No

Printer Mode Auto În mod normal, lăsaţi setarea la Auto. Datele de tipărire trimise sunt identificate, iar modul este comutat automat. Setaţi modul în cazul în care comutarea modului de operare şi tipărirea nu sunt efectuate corect.

PostScript*2

Date And Time MM/DD/YY HH:MM Setează ceasul integrat al imprimantei. Ora furnizată de ceas se utili-zează la imprimarea jurnalelor şi a paginilor de stare.

Time Zone Introduceţi diferenţa de fus orar între GMT şi zona curentă.

Fusul orar selectat este folosit la notificările prin e-mail trimise de Remote Manager când apare o eroare.

Element Prezentare

Reset PS Settings*2 Yes Selectaţi Yes pentru a iniţializa fontul de utilizator şi profilul ICC al utilizatorului salvat în zona de utilizator a unităţii de extensie Adobe PostScript 3. Iniţializarea şterge datele salvate.

No

Reset All Settings Yes Selectaţi Yes pentru a restabili setările implicite pentru toate setările exceptând opţiunile Date And Time, Language şi Unit: Length din Setup.

No

Im Dokument Drepturi de autor şi mărci comerciale (Seite 147-150)